happy honey

SVETSKO A NAŠE

Dana 6.07.2018. godine, u prostorijama Udruženja za Preventivnu Pedijatriju Srbije, imali smo priliku da saznamo nešto više o proizvodima “HAPPY HONEY”, koji poseduju sve nacionalne sertifikate zdrave hrane, i koji se preporučuju, kao jedan od zdravijih izvora prirodnih ugljenih hidrata, slatkog i prijatnog ukusa u ishrani, kako zdrave, tako i dece sa pojedinim zdravstvenim problemima.

Šta je zapravo “HAPPY HONEY”?

Happy Honey je sirovi med sa ukusima kakaa, maline, kajsije, đumbira, šljive koji mu daju novu dimenziju. Zdrav slatkiš, u kojem cela porodica uživa bez griže savesti.
Sirov med je nezagrevan med, koji zadržava sva svoja prirodna svojstva u istom obliku kakvog su ga pčele pokupile sa nektara. Direktno iz košnice, bez bilo kakve termičke obrade.

Sirov med je zdraviji i od 100% prirodnog meda, koji je prilikom ispiranja zagrevan do 40°C, jer u tom postupku stradaju mnogi dragoceni sastojci, od enzima, aminokiselina, fitohemikalija, do onoga što pčela ostavi u medu u tragovima – polena i pčelinjeg voska.

Kako su slatkiši postali sastavni deo života jako male dece, i taj procenat se iz godine u godinu povećava, “HAPPY HONEY” je pronašao rešenje za uklanjanje prevelike količine šećera u dečijoj ishrani. Ideja je u očuvanju celokupnog zdravlje deteta, počevši od sprečavanja karijesa na zubićima, gojaznosti, do dijabetesa i izloženosti bolestima kasnije u životu.

  • HappyHoney_Nis-3
  • HappyHoney_Nis-4
  • HappyHoney_Nis-5
  • HappyHoney_Nis-7
  • HappyHoney_Nis