Prvo pismo Udruženja

Poštovane kolege, dragi roditelji, sadašnji ili budući članovi udruženja, kao i svi zainteresovani pojedinci koji ste svesno ili slučajno došli na ovu internet stranu,

Ovim putem Vas obaveštavamo da je dana 05.06.2013. godine osnovano „Udruženje za preventivnu pedijatriju Srbije“ sa sedištem u Nišu.

Udruženje će se truditi da svojim radom na unapređenju primordijalne, primarne i sekundarne prevencije, a koliko je to u njegovoj moći, doprinese unapređenju zdravlja prvenstveno najmlađe populacije naše zemlje.

Članovi udruženja po statutu mogu biti svi lekari kao i ostali medicinski i nemedicinski radnici koji su direktno ili indirektno posvećeni našem cilju.

Kako će jedan od prioriteta u radu udruženja biti aktivna komunikacija članova udruženja i roditelja ili zainteresovanih stranaka, molimo vas da svojim učešćem, idejama, sugestijama ili kritikama pomognete rad udruženja.
U tom cilju za početak otvaramo i naše email adrese roditelji@preventivnapedijatrija.rs i udruzenje@preventivnapedijatrija.rs kako bi ste bili sa nama u stalnom kontaktu. Pored toga svaki član udruženja može i najdirektnije učestvovati u njegovom radu učlanjenjem u neku od budućih radnih grupa koje će se baviti rešavanjem konkretnih problema u praksi.

Da bi smo vas već od starta zainteresovali za rad udruženja svaki od članova udruženja će periodično, kako na našoj web stranici tako i e-mailom biti obaveštavan o sastancima (kongresima) članova udruženja i datumima održavanja radionica koje će biti posvećene određenim tematskim oblastima iz našeg domena.

Ovom prilikom vas pozivamo i da u dogovoru sa nama predložite neku od temu za neki od naših budućih sastanaka na kome bi ste mogli da iznesete svoje ideje.

S poštovanjem,
Predsednik Udruženje za preventivnu pedijatriju Srbije
Doc dr Bojko Bjelaković

 

bojko-potpis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

EnglishSerbian